logo


Tijdens de viering van het 50-jarig bestaan zijn in de Werkspoorkathedraal heel veel foto’s gemaakt. Zowel van de bussen als van het symposium en ook van de uitreiking van de Koninklijke Onderscheiding aan de voorzitter van de SVA, Niek van Trigt. De fotografen zijn Martin v.d. Poel, Theo Out en de fotograaf van de Werkspoorkathedraal, Joni Israeli, die ook mooie overzichtfoto’s kon maken vanaf de bovenkant van de grote Werkspoorhal. Dat ontlokte bezoekers uitspraken als “het zijn net Dinky Toys” kleine busjes in een grote hal!

De site moet nog worden uitgebreid met een nieuw onderdeel van het Web-pagina menu en dan kan alles bekeken worden! Nog even geduld.

Alles staat dan een beetje door elkaar, maar het geeft een goed beeld van alles wat op 21 en 22 augustus 2019 allemaal plaatsvond. Van de Vrijwilligersavond zijn nog geen foto’s beschikbaar. Hopelijk kunnen die aan dit bestand worden toegevoegd zodat een compleet beeld ontstaat. Veel plezier met terugkijken naar een zeer geslaagd evenement ter gelegenheid van het 50 jarig bestaan.

 1. Dhr. F. van Kreveld Beantwoorden

  Wanneer kan ik de foto’s bekijken?

  • SVA Beantwoorden

   de techniek laat me in de steek. ik zoek nieuwe oplossingen.

   • Dhr. F. van Kreveld Beantwoorden

    Wilt U het laten weten wanneer U een nieuwe oplossing hebt gevonden?

Laat een bericht achter

*

Ontdek meer van Stichting Veteraan Autobussen

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder