logo


De Stichting Veteraan Autobussen verhuurt haar bussen onder meer voor trouwerijen om zo haar rijdende  collectie van historische autobussen voor de toekomst te kunnen bewaren. De brede verzameling bussen biedt u een ruime keus. Wij hopen dat wij met onze bijzondere collectie een bijdrage kunnen leveren aan uw trouwdag of evenement. U bent van harte welkom om de bussen te komen bezichtigen op een van onze locaties. Onze medewerkers geven u graag uitleg over onze collectie en de mogelijkheden die wij u bieden.

Veel plezier toegewenst bij de voorbereidingen van uw trouwdag of evenement, en wij hopen dat de onderstaande informatie u doet besluiten om een prijsopgaaf bij ons aan te vragen.

 – Trouwen met historie –

Onze museumbussen kunnen u, met hun historische uiterlijk, een onvergetelijke trouwdag bezorgen. Het vervoer in de authentieke bussen zal voor u en uw gasten een
bijzondere ervaring zijn. Diverse oude kenmerken zoals chroom en leer dragen bij aan een gezellige sfeer in en rond de bus.

trouwbus

– Persoonlijk –

Wij bieden u zeer professioneel trouwvervoer aan. De vrijwilligers zijn zeer ervaren in de serviceverlening naar u en uw gasten. Onze bijzondere museumcollectie geeft u een ruime keus aan autobus modellen. Een bus die voldoet aan uw persoonlijk wensen is zeker bij ons te vinden.

– Landelijke service ook voor evenementen-

Doordat onze stichting bestaat uit diverse Regio’s in het land kunnen wij u een landelijke service aanbieden. Vraag vrijblijvend uw prijsopgaaf aan en informeer naar de beschikbare bussen bij u in de buurt. Wij zijn u graag van dienst in alle provincies van ons land.

Natuurlijk kan bij ons ook een bus gehuurd worden voor andere ritten die door het rijden met een historische bus een extra accent krijgt. Zo verzorgen we regelmatig ritten voor personen, groepen en bedrijven en instellingen die veelal gekoppeld zijn aan een bezoek aan een historisch gebouw of evenement. Ook daarvoor bent u bij ons aan het goed adres!

 

 

– Goede besteding –

De opbrengsten die worden verkregen uit het rijden tijdens uw trouwdag worden besteed aan het conserveren en de restauratie van onze museumcollectie. Zo draagt u tijdens deze feestelijke dag bij aan het behoud van uw en ons historisch erfgoed. Vanwege onze museale collectie van rijdend mobiel erfgoed zijn we dan ook ANBI gecertificeerd.

Wij hopen u in de nabije toekomst te mogen ontmoeten in een van onze museumbussen. U kunt een prijsopgaaf bij ons aanvragen via bushuren@sva-museumbussen.nl. U kunt reeds in onze collectie kijken welke bussen beschikbaar zijn voor het vervoer voor uw evenement. Nieuw is onze speciale site voor het huren van een bus: busverhuur.info waar de beschikbare bussen per regio zijn weergegeven en waar u direct een offerte kunt aanvragen. Zo spoedig mogelijk wordt daar dan op gereageerd.