logo


We zoeken altijd extra mensen die kunnen sleutelen en rijden op een bus, maar ook als u twee rechterhanden heeft en ons wilt helpen, dan zijn we graag bereid tot een nadere kennismaking. We kunnen u informeren over de mogezllen. Wilt u informatie over de Stichting Veteraan Autobussen? Dat kan dat via ons centrale mail adres SVA@busverhuur.info.

Onze vrijwilligers zetten zich voor verschillende regio’s in het land in en de collectie is dus “gevestigd” op verschillende plekken:

Regio Noord-Holland, in Rijsenhout bij Aalsmeer; regio.noordholland@busverhuur.info

Regio Oost Nederland, in Loenen, Gelderland; regio.oostnederland@busverhuur.info

Regio Brabant, in Keldonk nabij Veghel; regio.brabant@busverhuur.info (of bel/Whatsapp via 06-38747508 )

Regio Limburg, in Heerlen; regio.limburg@busverhuur.info (of bel/Whatsapp via 06-38747508 )

Regio Zuid-Holland, in Pijnacker; regio.zuidholland@busverhuur.info

Gelieerd: Werkgroep WSM, in Den Haag; regio.zuidholland@busverhuur.info

NB: de voormalige werkgroep Rotterdam van de SVA is nu als Werkgroep Bus onderdeel van RoMeo, de collectie historische metro’s, trams en bussen van de RET. de drie bussen van de SVA vormen nog wel onderdeel van onze collectie en staan in Rotterdam aan de Sluisjesdijk.

Zoekt u meer informatie over onze collectie en de achtergronden en historie van onze bussen, dan biedt deze site een goed inzicht. We zijn bezig om de artikelen die over verschillende bussen en busondernemingen zijn geschreven in de afgelopen jaren, onder te brengen in het archief dat ook t.z.t. onderdeel zal uitmaken van deze site.

Ook als u ons geld wilt schenken bent u uiteraard van hart welkom om onze stichting te ondersteunen. Voor meer informatie over de wijze waarop u dat kunt doen en de mogelijkheid om de schenking ook fiscaal vriendelijk te doen, kunt u eveneens via ons informatieadres info@sva-museumbussen.nl inlichtingen verkrijgen. Ons bankrekeningnummer is: NL38RABO0147983541. KVK: 41199153 

Per 1 juli 2023 is SVA gevestigd in Loenen.
Ons bezoek- en post adres luiden:
Bedrijvenpark Veldhuizen 3-14 | 7371 GM Loenen
N.B. Wij zijn daar niet iedere dag aanwezig.

Het factuuradres wordt:

Stichting Veteraan Autobussen
t.a.v. Crediteurenadministratie
Veldhuizen 3 Hal 14
7371 GM Loenen

Uiteraard zijn ook suggesties en ideeën van harte welkom. We proberen zo snel mogelijk op uw verzoek om contact te reageren!