logo


Gerrit van Schagen, een enthousiaste vrijwilliger die al jaren actief is binnen de SVA, is de hoofdpersoon in deze film. Deze opname is gemaakt in en rond Apeldoorn en een perfecte manier om aandacht te vragen voor ons mobiel rijdend erfgoed en de noodzaak om vrijwilligers te hebben die dat erfgoed koesteren. Dat kan je aan Gerrit wel toevertrouwen.

Als je dit bekeken hebt en denkt: daar wil ik ook wel een bijdrage aan leveren, spoor vrienden en kennissen aan om zich te melden bij de SVA om als vrijwilliger dit mooie erfgoed te helpen bewaren; naast chauffeurs, monteurs en restaurateurs kunnen we ook zeker mensen gebruiken die enthousiast zijn en de marketing voor hun rekening kunnen nemen. Dit filmpje is daarvan een mooi voorbeeld.

Aanmelden kan via de regio’s van de SVA die op deze website zijn vermeld. Natuurlijk kan dat ook via ons centrale e-mail adres: info@sva-museumbussen.nl. Zegt het voort!

  1. Jos van Eerd Beantwoorden

    Kunnen wij evt met een
    Oude bus van Dinther naar Noordkade Veghel worden vervoerd met onze band Seventies Five. Wat kost dat ? Heen : 15.00 uur en terug 18.45 uur….

  2. Leen van Dam Beantwoorden

    Geweldig om te zien en ik zou graag een kijkje komen nemen; heb zelf oude bus gekocht, die vroeger reed voor ARRIVA in het noorden van het land (kijk eens op internet en typ in: arriva 4459 om hem te kunnen zien). Ik ben zelf nog werkzaam, maar mag zelf wel rijden in de bus, die omgebouwd is naar camper. Vorig jaar heb ik hem ter beschikking gesteld aan de ploeg van HTM Den Haag voor de Roparun en is ie naar Frankrijk gereden. Daar mocht ik ook naar toe voor wat onderhoud. Op dit moment heb ik probleem met de voordeur die niet (goed) werkt en ben op zoek naar iemand, die me “uit de brand” kan helpen. Er is al naar gekeken door paar monteurs, maar nog zonder resultaat. Misschien weten jullie iemand, die me kan helpen. De bus staat binnen bij mij en is op dit moment geschorst. Ik ben helaas niet in bezit van schema’s enz. Groeten, Leen (0622 920 696)

Laat een bericht achter

*

Ontdek meer van Stichting Veteraan Autobussen

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder