logo


Gerrit van Schagen, een enthousiaste vrijwilliger die al jaren actief is binnen de SVA, is de hoofdpersoon in deze film. Deze opname is gemaakt in en rond Apeldoorn en een perfecte manier om aandacht te vragen voor ons mobiel rijdend erfgoed en de noodzaak om vrijwilligers te hebben die dat erfgoed koesteren. Dat kan je aan Gerrit wel toevertrouwen.

Als je dit bekeken hebt en denkt: daar wil ik ook wel een bijdrage aan leveren, spoor vrienden en kennissen aan om zich te melden bij de SVA om als vrijwilliger dit mooie erfgoed te helpen bewaren; naast chauffeurs, monteurs en restaurateurs kunnen we ook zeker mensen gebruiken die enthousiast zijn en de marketing voor hun rekening kunnen nemen. Dit filmpje is daarvan een mooi voorbeeld.

Aanmelden kan via de regio’s van de SVA die op deze website zijn vermeld. Natuurlijk kan dat ook via ons centrale e-mail adres: info@sva-museumbussen.nl. Zegt het voort!

  1. Jos van Eerd Beantwoorden

    Kunnen wij evt met een
    Oude bus van Dinther naar Noordkade Veghel worden vervoerd met onze band Seventies Five. Wat kost dat ? Heen : 15.00 uur en terug 18.45 uur….

Laat een bericht achter

*