logo


Rij mee met de RTM 38 van de regio Zuid Holland. Aanstaande vrijdag is de Wasbeer actief tijdens de roadrun bij de Vestingdagen in Hellevoetsluis. Start om 18.30 uur vanaf het Zuidfront. Deze bus reed in het verleden regelmatig op Voorne Putten dus ook in Hellevoetsluis.

  1. André Tooi Beantwoorden

    Hallo JAAP, ik weet niet of je mij nog ken. Ik ben buschauffeur geweest op de oude RTM. Het gaat nu om het verhaal waar ik jou bij wil betrekken. We hebben via de BAS van de GOOR Foundation een groep mensen bij elkaar gekregen die diabetes hebben. De bedoeling is dat wij eind SEPTEMBER naar het OLYMPISCH stadion komen met alle mensen met DIABETES . We zijn deze week opgestart en ik dacht toen aan jou als BESTE BUS CHAUFFEUR van NEDERLAND met de WASBEER ons daarheen te vervoeren. Kom je nog collega,s tegen met alles erop . Gaarne zou ik een vriendelijke prijsopgave willen van jou willen ontvangen en ook nog willen weten hoeveel personen er mee kunnen(mogen)

Laat een bericht achter

*

Ontdek meer van Stichting Veteraan Autobussen

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder