logo


Vorig jaar is het eerste in eigen beheer uitgegeven boekje verschenen onder de titel “de bus op de ansichtkaart, deel 1, de Streekbus”. In september is het tweede boekje in deze reeks uitgebracht dat gewijd is aan stadsbussen die vastgelegd zijn op ansichtkaarten. Ook deze uitgave is weer samengesteld door Frank van den Boogert die daarvoor geput heeft uit zijn omvangrijke collectie ansichtkaarten met bussen er op. Het is weer een fraaie uitgave geworden met meer dan twintig ansichtkaarten met toelichting. De vorige uitgave heeft een aantal donateurs aanleiding gegeven tot positieve reacties. Aanleiding genoeg om het in initiatief te vervolgen.

Uiteraard krijgen de Roset-pakket donateurs deze uitgave gratis toegezonden.

Maar ook voor andere geïnteresseerden is het boekje te verkrijgen. Via het Centraal Kantoor kan het boekje worden besteld. Mail dat verzoek aan info@sva-museumbussen.nl en na betaling van € 6,– per boekje op rekening NL38RABO0147983541 onder vermelding Autobus op de Ansichtkaart deel 1 en/of deel 2 wordt het u toegezonden.

 

  1. Tim Stam Beantwoorden

    Beste Frank,
    Als verzamelaar van ansichtkaarten van Vlaardingen kwam ik in bezit van een leuk aantal fotokaarten die waren van een Evag chauffeur. Het zijn kaarten/foto’s uit de jaren ’20. Waaronder 2 van een aanrijding met een stoomtram. Misschien kan u mij er iets meer over vertellen, en ik heb weer een naam van de chauffeur.Laat svp iets horen zodat ik wat scans kan toezenden.
    Met vriendelijke groeten,
    Tim stam.

Laat een bericht achter

*

Ontdek meer van Stichting Veteraan Autobussen

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder