logo


 

Beleef het mobiel erfgoed!

3931 -SVA1113-SVA

 

 

 

 

 

ns-logo-spoordeel

 

 

 

De SVA neemt u graag mee op pad om te laten zien hoe mooi en enorm verschillend het Mobiele Erfgoed in Nederland is en hoe belangrijk het is dat we dit beschermen. Op onze site treft u onder de kop Nieuws een overzicht aan van de dagtochten die we rijden in de maand oktober 2015.

Reserveren kan hieronder voor een dagtocht Mobiel Erfgoed:

Onze chauffeurs zijn tijdens onze dagtochten uw begeleiders, en in de musea zult u deskundige gidsen aantreffen die u  boeiende verhalen zullen vertellen. Om uw deelname aan deze speciale dagtochten zo goed mogelijk te laten verlopen, vragen wij  uw aandacht voor het volgende:

  1. Reserveren van een excursie via de NS-Spoordeelwinkel

 Zodra U vouchers heeft aangeschaft via de NS Spoordeelwinkel moet u de dagtocht van uw keuze reserveren via onze bovenstaande taakbalk door te klikken op: Dagtocht. Het reserveringsformulier staat onder aan de pagina. Op basis van uw reservering ontvangt u een bevestiging via de e-mail. In deze email staan bijzonderheden over de excursie waaraan u wilt deelnemen. Vul daarom altijd een bestaand e-mailadres in en kijk eventueel ook in uw spambox. Het reserveren van één of meerdere excursies kan gedurende de gehele periode 1 oktober 2015 t/m 26 oktober 2015 zolang er nog plaatsen beschikbaar zijn op excursies die starten op zondag 18 oktober en lopen tot en met woensdag 28 oktober 2015.  Boekt u in ieder geval drie dagen voor de uitvoering van de dagtocht!

  1. Prijs van een excursie via de NS-Spoordeelwinkel

Deze excursies in 2015 hebben alle een standaardprijs van € 39 voor Volwassenen en € 19 voor Kinderen van 4 – 12 jaar. Dat is natuurlijk inclusief de voordelige dagkaarten van de NS en dus ook super voordelig in prijs. Vrijwel al het werk, zoals de chauffeursdiensten, de rondleidingen en de rondritten wordt uitgevoerd door vrijwilligers. De prijzen zijn berekend op basis van de dekking van de directe en indirecte kosten en voor zover er meer opbrengsten zijn dan directe kosten komt alles beschikbaar voor het behoud, restauratie en de presentatie van het Mobiele Erfgoed.

  1. Museumjaarkaarten

 Helaas kunnen er geen kortingen worden verleend op basis van Museumjaarkaarten..

4.  Bevestiging of Annulering van de excursie

Wij zullen als SVA en belast met de organisatie van de excursies in principe alle excursies conform planning uitvoeren. In geval er minder dan 10 personen hebben geboekt en gereserveerd voor een rit op een dag, dan  kunnen wij u verzoeken om uw reservering over te zetten naar een andere dag, dan wel wordt de rit geheel gecancelled.  In dat geval kunt u via de NS Spoordeelwinkel verzoeken om restitutie van de betaalde dagtocht(en).

  1. Niet deelgenomen, maar wel betaald?

 Als u betaald heeft voor een excursie, maar niet op de gereserveerde datum en plaats verschijnt, dan ontvangt u het excursiegeld niet retour.

  1. Zelf uw reservering Annuleren

 Alleen in zeer uitzonderlijke gevallen kunnen wij – na overleg met de NS Spoordeelwinkel- een annulering accepteren en excursiegeld terugbetalen. Dit zal altijd naar redelijkheid door ons bestuur worden beoordeeld. De beslissing is onherroepelijk. U kunt een eventuele annulering via ons speciale e-mail adres dagtocht@sva-museumbussen.nl aan ons doorgeven.

  1. Deelname van Kinderen

Natuurlijk zijn kinderen vanaf 4 jaar t/m 12 jaar zeer welkom! Zij dienen in die leeftijd wel begeleid te worden door een volwassene. U geeft de leeftijd van kinderen aan bij de inschrijving en dat kan worden gecontroleerd. Kinderen beneden de 4 jaar reizen vanwege veiligheidsredenen in principe niet met ons mee.

  1. Eten en drinken 

Er is geen eten en drinken voorzien in de excursieprijs. Op alle te bezoeken locaties zijn er  voorzieningen om koffie, thee, lunchgerechten, etc. op eigen kosten te verkrijgen. Als u zelf eten en drinken meeneemt, vragen wij u vriendelijk dat niet in onze bussen te nuttigen. Helaas, maar de kans op schade is te groot en wij willen de bussen zo netjes mogelijk houden..

9. Aansprakelijkheid

U neemt voor eigen rekening en risico deel aan het programma, en wij nemen aan dat u de benodigde (aansprakelijkheids-)verzekeringen daarvoor ook heeft. Natuurlijk zullen onze buschauffeurs hun uiterste best doen het geheel schadevrij te laten verlopen. U bent verplicht de aanwijzingen van ons personeel op te volgen. Tijdens de bezoeken aan de Musea wordt die verantwoordelijkheid overgenomen door de rondleiders en andere uitvoerende personen die de rondritten uitvoeren. U bent dan verplicht te voldoen aan hun instructies.

  1. Minder validen

Wij excuseren ons voor het feit dat er in dit excursie-programma geen enkele excursie rolstoel-vriendelijk is. De belangrijkste reden daarvoor is gelegen in het feit dat onze oude bussen in principe niet geschikt zijn voor rolstoel gebonden passagiers.

  1. Nadere informatie en contacten 

Indien u ondanks deze tekst en uitleg alsnog behoefte heeft aan nadere informatie, dan kunt u altijd vragen stellen via de email : dagtocht@sva-museumbussen.nl . Als u behoefte heeft aan persoonlijk contact dan kan dat uitsluitend tijdens werkdagen van 09.00 – 11.00 uur; we zijn dan bereikbaar onder telefoonnummer 088-9343495.

Wij wensen u een hele fijne dag toe en hopen dat u een hele dag lang volop zult genieten van zo’n Dagtocht Mobiel Erfgoed.