logo


De Stichting Veteraan Autobussen verhuurt haar bussen voor trouwerijen om zo haar rijdende collectie van historische autobussen voor de toekomst te kunnen bewaren. De brede verzameling bussen biedt u een ruime keus. Wij hopen dat wij met onze bijzondere collectie een bijdrage kunnen leveren aan uw trouwdag. U bent van harte welkom om de bussen te komen bezichtigen op een van onze locaties. Onze medewerkers geven u graag uitleg over onze collectie en de mogelijkheden die wij u bieden.

Veel plezier toegewenst bij de voorbereidingen van uw trouwdag, en wij hopen dat de onderstaande informatie u doet besluiten om een prijsopgaaf bij ons aan te vragen.

– Trouwen met historie –

Onze museumbussen kunnen u, met hun historische uiterlijk, een onvergetelijke trouwdag bezorgen. Het vervoer in de authentieke bussen zal voor u en uw gasten een bijzondere ervaring zijn. Diverse oude kenmerken zoals chroom en leer dragen bij aan een gezellige sfeer in en rond de bus.

– Persoonlijk  –

Wij bieden u zeer professioneel trouwvervoer aan. De vrijwilligers zijn zeer ervaren in de serviceverlening naar u en uw gasten. Onze bijzondere museumcollectie geeft u een ruime keus aan autobus modellen. Een bus die voldoet aan uw persoonlijk wensen is zeker bij ons te vinden.

– Landelijke service –

Doordat onze stichting bestaat uit diverse werkgroepen door het land kunnen wij u een landelijke service aanbieden. Vraag vrijblijvend uw prijsopgaaf aan en informeer naar de beschikbare bussen bij u in de buurt. Wij zijn u graag van dienst in alle provincies van ons land.

– Goede besteding –

De opbrengsten die worden verkregen uit het rijden tijdens uw trouwdag  worden besteed aan de restauratie van onze museumcollectie. Zo draagt u tijdens deze feestelijke dag bij aan het behoud van uw en ons historisch erfgoed.

Wij hopen u in de nabije toekomst te mogen ontmoeten in een van onze museumbussen. U kunt een prijsopgaaf bij ons aanvragen via het aanvraag formulier. U kunt reeds in onze wagenparklijst kijken welke bussen beschikbaar zijn voor trouwvervoer.